Wil je alvast de mogelijkheden verkennen van de Next level booster?

Je wilt jouw essentie boosten. Zo veel is zeker. Met én voorbij jouw maskers durf jij te kiezen voor je radicale sprankeling. Maar hoe transformeer je nou dat wat je beperkt naar iets dat voor je werkt? En hoe manifesteer je dan dat leven waarin jij jouw potentieel voluit kunt leven? En hoe presenteer je dan je verhaal? (want dat je dat te pas én te onpas moet doen is zeker…)

Herken je dit?

 • Je weet écht wel van de hoed en de rand, maar er blijven dingen in de weg zitten;
 • Je vraagt je af hoe je nou werkelijk die rust en dat vertrouwen krijgt waar iedereen zijn mond vol van heeft;
 • Je bent klaar om nu eindelijk écht een volgende stap te zetten;
 • je gunt jezelf het allerbeste. Voor jou én jouw klanten;
 • je weet dat processen tijd kosten en gunt jezelf professionele begeleiding terwijl jij gigantische stappen zet.

Zou jij het volgende ook wel willen?

 • Niet hier en daar een cursusje maar je nou eens echt ergens in verdiepen en vooral  álle stappen zetten;
 • Niet alleen inzicht in jezelf maar ook echt stukken helen, transformeren, leren manifesteren en presenteren zodat je jouw volle potentieel niet alleen onder ogen komt maar ook écht gaat leven?
 • veel persoonlijke aandacht, veel live ontmoetingen;
 • een hechte groep waar je nog jaren uit kunt putten?

Ik bied je die mogelijkheid in mijn Next level booster, in 3 vervolgtrainingen leef jij je potentieel én kun je dat over de bühne brengen!

Essentie
booster

Praktische informatie

 • Datum

  13, 14 & 15 februari 2019

 • Tijd

  10:00 – 17:00

 • Locatie

  Amsterdam

 • Investering

  €945,- exclusief btw
  inclusief lunch

Wauw. Kan dat echt? Ja! Ik bied het je graag!

De Next level booster zorgt er voor dat je in vier stappen jouw essentie in de wereld zet en werkelijk kiest voor jouw potentieel, succes en geluk (en jouw radicale sprankeling 😉

Lijkt de hele opleiding je wat veel en bepaal je liever je eigen tempo? Je kunt ook je eigen programma helemaal op maat samenstellen vanuit de modules voor de Next level booster en het platina programma!

Wat levert het je op?

 • zelfinzicht tot op het diepste niveau
 • transformatie
 • zelfvertrouwen
 • vrijheid
 • plezier
 • succes
 • glasheldere presentatie

Te mooi om waar te zijn? Ik weet dat het kan met mijn programma en jouw volle inzet. Ik ga het niet kleiner maken dan het kan zijn. Als we er samen vol voor gaan!

Waarom de Next level booster?

Jouw essentie boosten is een geweldige eerste stap. En ik weet uit ervaring dat het daarna nog behoorlijk lastig kan zijn om dit ook in de praktijk kan gaan leven. Ik gun jou een transformatie die zijn weerga niet kent. Ik gun jou dat je écht het leven gaat manifesteren dat voor jou is mogelijk is. Ik gun jou dat je dit ook moeiteloos aan anderen kunt overbrengen. Ik gun de wereld jouw volle potentieel. En ik doe niets liever dan jou in dit dierbare proces te mogen begeleiden.

Wat de Next level booster?

De Next level booster geeft je de ruimte om niet alleen als coach, maar ook als mens echt naar een volgend niveau te gaan. Het zorgt er voor dat jij jouw eigen groeiproces doorloopt terwijl je het ook direct in de praktijk kunt toepassen voor jouw klanten omdat een coach zijn klanten precies zo ver kan coachen als tot waar zij is.

Hoe kun je er mee aan de slag?

We hebben een heel overzichtelijk stappenplan:

 1. Boek een kennismakingsgesprek om jouw wensen te onderzoeken en te kijken wat uit mijn programma het beste aansluit.
 2. Stel jouw programma samen uit mijn aanbod.
 3. Doorloop jouw pad!

CORINA VINK

Kernscancoach, Vink & co

Ik heb kwaliteiten bij/van mezelf ontdekt waarvan ik niet wist dat ik ze had, dan wel bewust positief kon inzetten voor mijzelf. Majlis begeleidt het proces zorgvuldig en volgt wat er leeft bij elke deelnemer. Dank, Majlis voor deze mooie reis.

Als trainer ben ik gericht op het in ‘de vingers krijgen’ van de materie en hoe het over te dragen binnen trainingen of aan coachees. Majlis zorgt in haar training voor zowel achtergrondinformatie van de Kernscan als de vertaling in de praktijk. Of hoe je bv de onderdelen in een coachgesprek gebruikt. Ze neemt je mee langs alle stappen op een fijne en heldere manier. Door het gebruik van de Kernscan leer je niet alleen weer meer over jezelf maar ook hoe je hem kunt gebruiken in je vak.

NICOLE GOMMERS

Kernscancoach, coaching & care

De Kernscan zet ik in om nog effectiever te kunnen coachen. De Kernscan geeft zowel mij als de coachee houvast om te vertrouwen op proces en intuïtie. In de Kernscantraining komt alles samen. Majlis verzorgt een inspirerende training, speels, met verrassende oefeningen die zoveel houvast geven dat het onmiddellijk inpasbaar is. Voor mij is de Kernscan een belangrijk instrument in mijn ‘toolbox’.

Programma

aanbod…

De Next level essentiebooster bestaat uit een aantal legosteentjes, zo kun je precies dat programma samenstellen dat jou op dit moment het beste past. Wil je een zeer intensief verdiepingstraject op jezelf en jouw coachingsskills? Dan kies je voor de Het volledige trainingsprogramma. Je kiest dan voor een megatransformatie voor jezelf, en voor wat je je klanten te bieden hebt. Je leven zal nooit meer het zelfde zijn dankzij het prachtige (real live!) trainingsprogramma en veel persoonlijke aandacht voor jou als mens en voor jou als coach!

Losse modules Next level booster

Je kunt elke module los volgen nadat je de essentiebooster hebt gevolgd. Wil je echt in 3 stappen jouw potentieel leven? Dan volg je het hele programma. Het is het mooiste wat ik je te bieden heb. Het gaat er voor zorgen dat jij giga stappen zet, en je coachees naar ongekende hoogten kunt brengen!

 • Stap 1

  transformatiebooster

  2 daagse om te transformeren wat niet langer voor je werkt naar dát wat wel voor je werkt!

 • Stap 2

  manifestatiebooster

  2daagse om nu daadwerkelijk te gaan manifesteren wat jij voor ogen hebt!

 • Stap 3

  presentatiebooster

  2daagse om jouw presentatie zo glashelder te hebben dat jij altijd je woordje klaar hebt in iedere situatie!

platina programma

Wil je echt alles uit jouw opleiding halen? Dat snap ik. Er zijn verschillende mogelijkheden om je opleiding aan te vullen vanuit het platina programma. Wil je écht alleen het aller beste? Dan kun je kiezen voor het volledige platina programma! Wil je alleen het platina programma? Dat kan natuurlijk ook!

 • Basic

  Online programma

  Online krijg je opdrachten ter voorbereiding of reflectie op coachings- en trainingsmomenten om zo jezelf helemaal op scherp te zetten.

 • intensive

  Mastermind!

  Gedurende een half jaar neem je deel aan door mij begeleidde bijeenkomsten met medestudenten. Ik inspireer en motiveer je. Ik coach je in de groep en de groep coacht mee. Dit geeft ultieme bedding aan jouw proces!

 • exclusive

  VIP programma

  1 x per maand plannen we een 1 op 1 coaching waarin we precies dat zullen doen wat nodig is om jou je volgende stap te laten zetten.