Jouw verhaal centraal

Wij verdiepen ons al 20 jaar in alles wat mensen helpt het beste uit zichzelf te halen. En wij geloven dat het kan! Ons belangrijkste inzicht? Om te beginnen hebben we allemaal onze eigen kern centraal te stellen.

Zo ontstond 10 jaar geleden de Kerncentrale.

Met workshops kernkunde (kundig worden in je eigen kern) en de kernscan leerden we mensen om vanuit hun eigen talenten, verlangens, dromen en kwaliteiten hun leven in te richten. We verbinden nu nog steeds persoonlijk, professioneel en spiritueel met elkaar vanuit een praktische en heldere benadering. En dat blijkt te werken.

3 vrouwen, 3 ondernemingen.

En we zijn gegroeid. Inmiddels staan we, Evelien, Susanne en Majlis, met zijn drieën aan het roer. We genieten van het samen doen. En we kunnen nu van nog meer betekenis zijn om mensen te laten groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we binnen de Kerncentrale, met de Kernscan en samen met steeds meer gecertificeerde Kerncoaches.

Sinds 1 juli 2020 hebben we een derde bedrijf erbij: Speechen.nl, waarbij we authentiek en met impact leren presenteren.

Wij bieden jouw verhaal centraal.

In persoonlijke trajecten, incompany trainingen én voor coaches die met de Kernscan werken. Daarbij leren we mensen nu ook zichzelf optimaal te presenteren en de beste presentaties te geven.

Met onze uitstekende coaching skills en uitgebreide toolbox op het gebied van trainingen, weten we wat we doen.

Majlis Schweitzer:

Waarom doe ik wat ik doe: ” Ik geniet van de vrijheid om me te blijven ontwikkelen zodat ik vanuit liefde kan creëren en anderen inspireer om te kiezen voor hun radicale sprankeling”.

Evelien Roosen:

Waarom doe ik wat ik doe: ” Ik wil mezelf blijven ontwikkelen om te groeien en vrijheid te creëren zodat ik volop kan genieten van het leven. Hierin wil ik anderen meenemen en laten zien wat er mogelijk is om elke dag met plezier te beleven.”

Onze opdrachtgevers

Naast ons eigen trainingsprogramma doen we ook regelmatig incompanytrajecten. Zo ontwikkelden we onder andere trainingen voor Bol.com, Funda, PSA (peugeot & citroën), Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Speechen.nl en Storytelling People

Brancheorganisaties

Zowel voor onze trainers en trainingen als voor onze coachings zijn we aangesloten bij brancheorganisaties. Op die manier waarborgen wij onze kwaliteit en zijn bepaalde zaken goed geregeld waardoor onze klanten nog meer zekerheid krijgen.