Wat anderen zeggen!

Frederike Mewe

Psycholoog & coach bij frederikemewe.nl

Op 20 en 21 september 2018 volgde ik de Kernscan PRO Basis opleiding van de Kerncentrale. Daarvoor had ik al een aantal keren met de kernscan gewerkt in mijn coachpraktijk. Ik was gelijk enthousiast over het dynamische, kleurrijke en speelse instrument.
Tijdens de opleidingsdagen was ik verrast over de hoeveelheid theorie en kennis die achter de scan schuil ging. Waardevol om dit mee te krijgen en te leren. Het sterkt mijn interesse en enthousiasme om met de scan te gaan werken. Dankjewel Majlis, en ook Corina en Nicole voor het ontwikkelen van dit mooie instrument.

Tineke Stuifzand

10voorjedag
dagvoorzitter / moderator – presentator / presentatietrainer

Ik heb kwaliteiten bij/van mezelf ontdekt waarvan ik niet wist dat ik ze had, dan wel bewust positief kon inzetten voor mijzelf. Majlis begeleidt het proces zorgvuldig en volgt wat er leeft bij elke deelnemer. Dank, Majlis voor deze mooie reis.

Ingeborg Steinvoord

IC2Lead
HR consultant/projectmanager

De training heeft mij opgeleverd dat ik het leven in zijn volheid mag omarmen met alle emoties en gevoelens die erbij horen. Majlis heeft een rotsvast vertrouwen in de deelnemers en met haar sprankelende en energieke manier van werken, zorgt zij ervoor dat je als deelnemer tot de essentie komt. Als je je emoties en ware ik onder ogen durft te komen, geeft de Essentiebooster echt veel inzichten op de vraag “wie ben ik?”