Wanneer er ruimte wordt gegeven aan persoonlijke groei en ontwikkeling, leidt dit tot meer effectiviteit, betere samenwerking en communicatie en dus een beter resultaat.

We bieden coaching, training, inspiratiesessies en interactieve lezingen voor organisaties die het verschil willen maken. Zodat mensen echt vanuit eigen kwaliteiten kunnen werken en verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Vanuit de visie persoonlijk leiderschap; leiding nemen, verantwoordelijkheid tonen en weten waar je als persoon of bedrijf voor staat. Hierbij werken we nadrukkelijk toe naar het vergroten van competenties en de beoogde resultaten.

Inzichten en tools worden aangereikt om op een diepere, effectievere en persoonlijke manier sturing te geven. Teams kunnen zich op deze manier beter tot elkaar gaan verhouden.

Persoonlijke ontwikkeling & leiderschap

Weten wie je bent, wat je nodig hebt en wat je te bieden hebt. Wij starten onze coachsessies vanuit een helder uitgangspunt a.d.h.v. de Kernscan.

Deze online analyse tool biedt direct inzicht in o.a. drijfveren, kwaliteiten en communicatiestijil.
Daarmee leggen we de basis voor verdere persoonlijke inzichten en stappen.

Variërend van 1 coachsessie tot 8 dagen training verdeeld over een half jaar.

Tijd & leiderschap

Wij trainen om optimaal gebruik te maken van tijd. Tijd als ruimte waarbinnen mensen hun doelen kunnen realiseren. Tegelijkertijd verhoogt dit creativiteit, effectiviteit en welzijn.

Hoe? Door rust als uitgangspunt te nemen en het onderbewuste mee te laten werken.

Trainingen kunnen on- & offline gegeven worden en variëren van 2 dagdelen tot 4 dagen.

Presentatie & leiderschap

Als doelen, waarden en gewenste resultaten helder zijn, moeten ze nog gecommuniceerd worden. In een presentatie die raakt!

Sinds 1 juli 2020 hebben we Speechen.nl overgenomen. We geven daarin presentatietrainingen die naast beter presenteren, ook zichtbare resultaten geven in teambuilding en sales- en netwerkgesprekken.

Interactieve lezing

Inspiratie-sessies, interactieve lezingen, key-notes. Allemaal mooie vormen om mensen een unieke ervaring, een enorme powerboost en een berg inspiratie mee te geven.

Majlis zet haar liefde voor het podium, haar talenten als trainer en haar passie en kennis over persoonlijke ontwikkeling in voor een onvergetelijk moment dat nog lang zal doorwerken.  

Onze trainingen en coachtrajecten zijn succesvol in te zetten bij:

Begeleiding bij team vraagstukken

talentontwikkeling

✔verandertrajecten

✔zelfsturende teams

✔loopbaanbegeleiding

✔arbeidsmobiliteit

✔werving&selectie

✔beoordelen & functioneren

✔burn-out

Teambuilding

Incompany trainingen

  • Op maat

    Onze trainingen stellen we samen naar behoefte. Trajecten voor teams, leidinggevenden, coaches en (Hr)medewerkers.

    Zowel het individu als de organisatie krijgen alle tools om opgedane kennis en inzichten te implementeren en te onderhouden.

Wat anderen zeggen:

Rob Smulders

Manager PSA Academie Nederland

“De sessies van vorige maand gonzen nog door het bedrijf, iedereen is mega enthousiast! De inzichten die zijn opgedaan verrijken het team enorm. Dank voor jullie bijdrage aan de start van ons transitietraject!”

Ruud Meerding

Teamleider Avrotros

“Dit is de toekomst op het gebied van trainen en coachen. De aanpak is verfrissend, open, verhelderend, plezierig, spannend en erg leerzaam. En niet geheel onbelangrijk, de trainers zijn top!”

Ellen van Dongen

Eigenaar ‘let us shine’

“De intuïtieve manier om op jezelf te reflecteren spreekt me zeer aan. Het groepswerk was erg waardevol: je leert elkaar in korte tijd goed kennen. Er ontstaat meteen een band en het is veilig om jezelf te zijn.” – Ellen van Dongen, Let Us Shine

Mark van Drieberge,

CEO Hypsos

“Onvoorstelbaar hoe in zo’n korte tijd zoveel positieve energie en diepgang gerealiseerd kan worden… De trainers raken de kern en halen het beste naar boven op een natuurlijke en ontspannen manier!”

De Kernscan als uitgangspunt

Geen trage, langdurige processen met weinig impact maar direct tot de kern door een vliegende start.

De Kernscan haalt intuïtief informatie naar boven op een aantrekkelijke, laagdrempelig manier in weinig tijd.

Het is een mensgerichte tool die goed past in een zakelijke omgeving waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en groei van medewerkers.

De uitgebreide persoonlijke rapportage laat zien wat er echt op de achtergrond speelt en welke mogelijkheden er liggen. Drijfveren, doelen, communicatiestijl, waarden, kwaliteiten, allergieën en valkuilen worden direct zichtbaar.

We verbinden dat altijd aan een persoonlijke benadering in de vorm van coaching.

Onze oplossing?

Verandering is groei. Elke verandering begint met inzicht. Dus daar beginnen wij. We begeleiden al onze trajecten met de online analysetool de Kernscan. De Kernscan geeft onze begeleiding en trajecten een versnelde start. Kwaliteiten, doelen en waarden zijn direct zichtbaar op individueel niveau. Waarna we dat vertalen naar organisatiedoelen en teamresultaten.

Het resultaat: meer betrokkenheid, eigen verantwoordelijkheid, intrinsieke motivatie, besluitvaardigheid, stressbestendigheid en werkelijk contact.

Wat maakt ons zo goed?

Al 20 jaar verdiepen we ons in alles wat mensen helpt het beste uit zichzelf te halen. Bedrijven waar werkelijk contact maken centraal staat, halen meer resultaat en worden beter beoordeeld door hun personeel. Wij begeleiden organisaties om betrokkenheid en werkgeluk te vergroten.

We zijn begonnen met trainingen over communicatiestijlen, al snel ontdekten we de kracht van drijfveren om er vervolgens achter te komen dat er vanuit de positieve psychologie, systemisch perspectief en leiderschapskennis nog veel meer te brengen was. Nu hebben we dat alles samengevoegd.

In combinatie met onze uitstekende coaching skills en uitgebreide toolbox op het gebied van trainingen, zorgen we ervoor dat wij een daadwerkelijk verschil maken.

Wil je erachter komen hoe we ook voor jouw organisatie hét verschil kunnen maken? Of ontvang je graag onze brochure om eerst te overleggen met collega’s?