Wil jij meer halen uit je leven?

Ben jij op zoek naar hoe jij meer kunt doen van dat wat je gelukkig maakt? Elke dag volle energie hebben voor de dingen die je leuk vindt?

Heb jij ook het gevoel dat je …

  • In een steeds snellere wereld leeft waarin je jezelf kwijt raakt?
  • Meer geleefd wordt dan dat je leeft?
  • Eigenlijk vaker voor jezelf zou moeten kiezen maar niet weet hoe?
  • Veel meer in huis hebt dan je nu laat zien?
  • Steeds meer opgebrand raakt en vaak moe bent?

Zou je willen bereiken…

  • Dat je elke dag in de ochtend wakker wordt en weer zin hebt in de dag?
  • Dat je geen compromissen meer sluit die ten koste gaan van jezelf?
  • Dat je moeiteloos alles doet wat er op je pad komt en daar plezier aan beleeft?
  • Dat als je ’s avonds naar bed gaat echt het gevoel hebt dat je alles uit de dag hebt gehaald wat er in zat?

Wij bieden je trainingen om daar te komen waar je wilt zijn!

Wij begeleiden je om het te doen op jouw eigen unieke manier. Zodat je met een berg aan zelfvertrouwen en zelfkennis optimaal ‘aan’ kunt gaan staan!

Zet-jezelf-op-scherp

In een intensief één-op-één traject gaan we direct de diepte in. Overzicht krijgen over wat je nou precies wilt en hoe je dat vorm kunt geven en dit implementeren. Na een brainstormsessie ga je zelf verder aan de slag. Hierna doen we een vervolgsessie zodat je ook meteen je obstakels aanpakt. Reken maar dat je dan stappen maakt!

Essentiebooster

De meest compacte intensieve en diepgaande training die wij aan kleine groepen aanbieden. Dé training om tot de kern van jouw essentie te komen. Weten wat voor jou belangrijk is. Kiezen voor jezelf en stappen zetten. Je onderzoekt jouw maskers, waar ze vandaan komen en wat er in je zit en eruit wil komen.

Voor wie?

Voor iedereen die het lef heeft om naar zichzelf te kijken omdat je het jezelf gunt om te groeien en te gaan staan voor wie je bent.

Waarom één van onze programma’s?

In overzichtelijke stappen met veel persoonlijke aandacht wordt je begeleid naar dat wat voor jou mogelijk en haalbaar is. Onze trainingen zijn zorgvuldig vormgegeven zodat het je gegarandeerd verder helpt!

Je hebt besloten dat je het anders wilt en je bent klaar om jezelf onder ogen te komen. Je hebt zin om nieuwe mogelijkheden te leren waarmee je gaat oefenen en zo een stap te nemen richting het leven dat jij graag wilt leven.

Je krijgt met onze programma’s inzicht in hoe je je ideale leven kunt vormgeven.

De Kernscan voor jou

In al onze programma’s zal je ook kennismaken met onze online analyse tool de Kernscan. De Kernscan geeft je direct inzicht jouw kwaliteiten, wensen en doelen. Bij ieder van onze programma’s krijg je je jouw unieke persoonlijke rapportage.

Ellen Kuipers

oprichter startacademy

Majlis is een geboren trainer met een schat aan kennis. Zij weet de vinger op de zere plek te leggen om vervolgens uit haar gereedschapskist de juiste tool te pakken en die op de juiste manier in te zetten. Majlis heeft veel kennis en ervaring waar ze uit kan putten, maar nog veel belangrijker: zij is in staat dit alles op een juiste manier te vertalen in een trainingsprogramma zodat het aansluit bij de doelgroep én zodat andere trainers ermee kunnen werken.

Pepijn van Hove

trainer leiderschapsprogramma’s HAN

Majlis heeft een specifieke humorvolle en confronterende speelsheid in het aangaan van 1:1 coachingsmomenten. Ze heeft een soort echtheid waardoor ze blijft boeien. Ze heeft heel veel kennis die ze mooi heeft weten te bundelen in de Kernscan en bijbehorende training. Een aanrader!

Zet-jezelf-op-scherp

In een intensief één-op-één traject gaan we direct de diepte in. Overzicht krijgen over wat je nou precies wilt en hoe je dat vorm kunt geven en dit implementeren. Na een brainstormsessie ga je zelf verder aan de slag. Hierna doen we een vervolgsessie zodat je ook meteen je obstakels aanpakt. Reken maar dat je dan stappen maakt!

Essentiebooster

De meest compacte intensieve en diepgaande training die wij aan kleine groepen aanbieden. Dé training om tot de kern van jouw essentie te komen. Weten wat voor jou belangrijk is. Kiezen voor jezelf en stappen zetten. Je onderzoekt jouw maskers, waar ze vandaan komen en wat er in je geleefd wil worden.