De Kernscan: dé online analysetool

Een ideaal instrument om meer inzicht in jezelf te krijgen. De Kernscan brengt jouw vraagstuk direct naar de kern. Geen gerommel in de marge, wel direct resultaat.

Inzicht in jezelf als startpunt voor ongekende groei.

Erachter komen wat je drijft, welke waarden voor jou belangrijk zijn, wat je doelen zijn, hoe je communiceert en creëert en hoe je vanuit je volle potentieel leeft zodat jij effectiever en gelukkiger wordt.

Want weten wanneer je ‘aan’ gaat staan, maakt het makkelijker om vaker ‘aan’ te gaan staan. Wij noemen dat radicale sprankeling!

Het werkt!

De tool haalt heel intuïtief informatie naar boven, op een aantrekkelijke manier in weinig tijd. Je krijgt direct een uitgebreide persoonlijke rapportage. De uitkomsten geven je houvast en inzicht als start voor een persoonlijk ontwikkeltraject.

Wat levert het je op?

De kernscan geeft je zelfvertrouwen, richting en laat zien welke dingen belangrijk voor je zijn. Dit is het begin van jouw persoonlijke groei dat je kan helpen om dilemma’s het hoofd te bieden, succesvoller te solliciteren, beter samen te werken, meer te genieten, beter voor jezelf te zorgen, je eigen koers te varen, van meer betekenis te zijn en het maximale uit je leven te halen.

Voor wie is de Kernscan een handige tool?

Voor mensen die toe zijn aan een stap in zijn persoonlijke ontwikkeling is het een uitstekende eerste stap. Een kernscan wordt altijd gecombineerd met een coachgesprek met een gecertificeerde coach. De Kernscan is in te zetten door coaches, psychologen, managers, P&O-adviseurs, decanen, begeleiders, directeuren, recruiters, kortom eigenlijk voor iedereen die andere mensen coacht.

‘De Kernscan is een tool die zorgt voor werkelijke transformatie, zodat jij zelf of jouw klanten echt verder komen’

Wat anderen zeggen…

Peter Krempel

Bijzondere test, een andere invalshoek dan ik gewoon ben en daarmee erg interessant. Belangrijkste verschil lijkt de insteek vanuit de persoon, (de werkelijke ik) en de insteek vanuit de “functionaris”. Die laatste categorie heb ik veel gebruikt. Jullie test is uitdagender, kruipt dieper in de betreffende mens. Erg mooi, complimenten!! Naast het toetsen van mijn eigen “ik”, kan ik hem ook inzetten voor de werving nieuwe collega’s doordat je meer inzicht krijgt in de betreffende persoon. Zo zou ik ook de samenstelling van de verschillende teams kunnen optimaliseren door alle gewenste competenties per team aanwezig te laten zijn. Deze test is daarvoor wel een “spannende” en dat spreekt mij daarom zeer aan.

NICOLE GOMMERS

Kernscancoach, coaching & care

De Kernscan zet ik in om nog effectiever te kunnen coachen. De Kernscan geeft zowel mij als de coachee houvast om te vertrouwen op proces en intuïtie. In de Kernscantraining komt alles samen. Majlis verzorgt een inspirerende training, speels, met verrassende oefeningen die zoveel houvast geven dat het onmiddellijk inpasbaar is. Voor mij is de Kernscan een belangrijk instrument in mijn ‘toolbox’.

Ik wil er mee aan de slag!

Dat kan, we hebben drie mogelijkheden afhankelijk van of het voor jezelf is, voor jouw bedrijf of voor je werk als coach…

Mogelijkheden

We bieden persoonlijke ontwikkeltrainingen, wie doen trajecten binnen bedrijven en wij leiden coaches op.

Voor coaches

Voor bedrijven

Voor jezelf