De Kernscan: dé online analysetool

Het instrument om meer inzicht te krijgen in jezelf. De Kernscan brengt je direct naar de kern van wat belangrijk voor je is. Als je vanuit daar de juiste stappen gaat maken, zal je zien dat alles vanuit meer gemak en flow gaat lopen.

Inzicht in jezelf als startpunt voor ongekende groei.

Erachter komen wat je drijft, welke waarden essentieel zijn, wat je doelen zijn, hoe je communiceert en welke mogelijkheden er nog meer in je zitten. Je hebt duidelijk waar je kwaliteiten liggen.

Want weten wanneer je ‘aan’ gaat staan, maakt het makkelijker om vaker ‘aan’ te gaan staan. Het gaat je zo veel opleveren. Wij noemen dat radicale sprankeling!

Hoe?

De Kernscan haalt intuïtief informatie naar boven op een aantrekkelijke manier in weinig tijd. Je krijgt direct een uitgebreide persoonlijke rapportage. De uitkomsten geven je houvast en inzicht als start voor een persoonlijk ontwikkeltraject.

Een indruk van de Kernscan

Bekijk nu de demo van deze leuke, speelse en inzichtelijke tool en haar uitgebreide rapportage. Het geeft je een kijkje in de look en feel en laat zien hoe de tool is opgebouwd.

Wat levert het je op?

De Kernscan geeft je zelfvertrouwen, richting en laat zien welke dingen belangrijk voor je zijn. Het geeft je ook inzicht in je valkuilen en je allergieën. Dit is het begin van jouw persoonlijke groei dat je kan helpen om meer te genieten, beter samen te werken, succesvoller te solliciteren, moeilijke vraagstukken het hoofd te bieden, beter voor jezelf te zorgen, je eigen koers te varen, van meer betekenis te zijn en het maximale uit jezelf te halen.

Voor wie is de Kernscan?

Voor mensen die toe zijn aan een volgende stap in persoonlijke ontwikkeling. De Kernscan wordt altijd gecombineerd met een coachgesprek met een gecertificeerde coach. De Kernscan is in te zetten door coaches, psychologen, managers, P&O-adviseurs, decanen, begeleiders, directeuren, recruiters, kortom eigenlijk voor iedereen die met mensen werkt, begeleidt of coacht.

‘De Kernscan is een tool die zorgt voor werkelijke transformatie, zodat jij zelf of jouw klanten echt verder komen’

Wat anderen zeggen…

Peter Krempel

Bijzondere test, een andere invalshoek dan ik gewoon ben en daarmee erg interessant. Belangrijkste verschil lijkt de insteek vanuit de persoon, (de werkelijke ik) en de insteek vanuit de “functionaris”. Die laatste categorie heb ik veel gebruikt. Jullie test is uitdagender, kruipt dieper in de betreffende mens. Erg mooi, complimenten!! Naast het toetsen van mijn eigen “ik”, kan ik hem ook inzetten voor de werving nieuwe collega’s doordat je meer inzicht krijgt in de betreffende persoon. Zo zou ik ook de samenstelling van de verschillende teams kunnen optimaliseren door alle gewenste competenties per team aanwezig te laten zijn. Deze test is daarvoor wel een “spannende” en dat spreekt mij daarom zeer aan.

NICOLE GOMMERS

Kernscancoach, coaching & care

De Kernscan zet ik in om nog effectiever te kunnen coachen. De Kernscan geeft zowel mij als de coachee houvast om te vertrouwen op proces en intuïtie. In de Kernscantraining komt alles samen. Majlis verzorgt een inspirerende training, speels, met verrassende oefeningen die zoveel houvast geven dat het onmiddellijk inpasbaar is. Voor mij is de Kernscan een belangrijk instrument in mijn ‘toolbox’.

Ik wil er mee aan de slag!

Dat kan. We hebben drie mogelijkheden. We bieden trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, we begeleiden incompany trajecten en we leiden coaches op.

Voor coaches

Voor bedrijven

Voor jezelf