Hey mooi mens!

Ben je ook zoekende naar wat je volgende stap gaat zijn?

Misschien omdat je herstellende bent van stressklachten en je jezelf afvraagt hoe nu verder. Omdat je je baan kwijt bent of niet meer op je plek zit. Dat je iets anders wilt, maar nog niet weet wat dat dan is. Of omdat je voelt dat er meer in jou zit dan dat je nu laat zien.

Herken je dit?

✔ Je hebt last van spanningen en voelt je onrustig
✔ Je bent zoekende en weet niet goed what’s next
✔ Je hebt meer in huis dan dat er nu uit komt
✔ Je voelt dat je te hard je best doet
✔ Je wordt geleefd in plaats van dat je leeft

Hoe zou het zijn als:

✔ je weer weet wat je richting wordt
✔ je met meer zelfvertrouwen en energie de dag in kan
✔ je jouw mogelijkheden en verlangens helder hebt
✔ je nieuwe inzichten hebt waardoor je weer stevig in jezelf staat
✔ je keuzes maakt die écht bij jou passen

Kies nu voor jezelf!

Wil je nu iets wat je op weg kan helpen zonder lange trajecten of wachtlijsten? Door de effectieve combinatie van een online analysetool, twee persoonlijke coachgesprekken en een tweedaagse training is dit op korte termijn haalbaar voor jou.

Praktische informatie

 • Data 2020 en 2021

  Data 2021 binnenkort op de site

 • Tijd

  10:00 – 17:00

 • Locatie

  Amsterdam

 • Investering

  € 875,- excl. BTW

  Je krijgt: 2 dagen training, de Kernscan plus persoonlijke rapportage, 2 coachgesprekken (1 voor en 1 na de training) en een lekkere lunch.

Een unieke training

De Essentiebooster is een traject dat grote impact heeft. Je gaat razendsnel de diepte in. Je komt jezelf onder ogen en krijgt inzicht in blokkades, verlangens en mogelijkheden waardoor je steviger durft te gaan staan voor jezelf en voor de keuzes die écht bij jou passen. 

Het is een reis waarin je teruggaat naar de kern zodat er ruimte komt om de essentie van het leven te ervaren. Je hebt daarna meer zelfvertrouwen en energie.

Voel je dat het tijd is voor een doorbraak? Vind je het spannend, maar gun je het jezelf om twee dagen volop aan de slag te gaan? Heb je een open mind en een open hart en ben je klaar voor meer van jezelf?

Wat anderen zeggen over de Essentiebooster

MIEKE HELLINGMAN

Ik ben diep onder de indruk van de Essentiebooster. Majlis haar enorme coachingsvaardigheid is zichtbaar en voelbaar vanaf de eerste minuut. Verrassende en treffende interventies, zorg voor de groepscohesie én continue oog voor het individu binnen de groep. Authentiek in haar woordgebruik, goede theoretische onderbouwing en zeer persoonlijk in haar voorbeelden.

De training heeft mij verhelderende inzichten gegeven over mijn handelen. Het voelen en doorleven van mijn persoonlijke uitdagingen heeft mij rust én kracht gegeven. Door deze bewustwording is er direct een verandering in mij ontstaan.

ROB VAN VULPEN

Begin dit jaar ben ik overspannen geraakt en sindsdien bevind ik mij op een kruispunt in mijn leven. Wat wil ik? Welke overtuigingen zitten het nastreven van mijn geluk in de weg? Wat kost mij energie en waar krijg ik energie van? Het lukte mij maar niet om deze vragen te beantwoorden.

Majlis zorgt tijdens de Essentiebooster voor een veilige en vertrouwde setting. Met haar persoonlijke en betrokken aanpak en met het door haar opgestelde programma dringt ze door tot de kern. Tijdens de training heb ik antwoorden op mijn vragen gekregen en mijn blokkades in beeld gebracht. Voor mij een absolute life-changer.

MARIEKE DEN HARTOG

Programma

Het traject van de Essentiebooster bestaat uit 3 onderdelen:
1. Het invullen van de online analysetool de Kernscan.
2. Twee coachingsgesprekken (vooraf aan de training en een week na de training).
3. De tweedaagse training zelf.

De Kernscan

In dit traject zit ook de Kernscan (t.w.v. 149,- euro). Dit is hét online analyse instrument om meer inzicht te krijgen in jezelf. De Kernscan brengt je direct naar de kern van wat belangrijk voor je is en waar je kwaliteiten liggen. Als je vanuit daar de juiste stappen gaat maken, zal je een gevoel van meer gemak en flow gaan ervaren. 

De coachingsgesprekken

Voordat de training start hebben we een coachgesprek van een half uur via Skype en nemen we je persoonlijke rapportage van de Kernscan door. Zo geef je direct al richting aan hetgeen je uit de training wilt halen en zetten we de eerste stappen. Je krijgt ook een persoonlijke opdracht om je voor te bereiden. Na de training plannen we je tweede coachingsgesprek (via Skype) om nog eens langs te gaan wat het je heeft opgeleverd en wat het voor je betekent in je volgende stappen. 

De tweedaagse training

De training is zorgvuldig opgebouwd:

Dag 1: We gaan kijken wat voor jou speelt en waar het over gaat. Hoe we ruimte kunnen maken, welke potenties je wilt en kunt benutten en hoe we dat vorm kunnen geven. We gaan op onderzoek: wat zijn jouw maskers? Wanneer zet je deze op? En wat moet je onder ogen komen als je juist de achterkant van het masker zou laten zien? Of hem helemaal af zou zetten? En als je dat niet doet, wat krijgen we dan te zien?

 Dag 2: In dag 2 duiken we nog verder de diepte. Je gaat stappen zetten om jouw essentie naar buiten te brengen. We gaan de opbrengst van de twee dagen oogsten.