Wil jij helderheid in je dienst, product, bedrijf en je leven?

Ben jij op zoek naar een manier om overzicht te krijgen over wat je nou precies wilt en hoe je dat vorm kunt geven?

Herken je ook het gevoel dat je….

 • zoveel dingen in je hoofd hebt dat je de weg kwijt raakt?
 • maar wat graag in beweging zou komen maar niet weet hoe en waarheen?
 • het overzicht een beetje kwijt bent over zowel de inhoud als de vorm van je onderneming?

Hoe zou het zijn als je in plaats daarvan juist…

 • precies weet wat je wilt en wat je kunt?
 • een overzicht hebt van de de verschillende mogelijkheden, bijbehorende stappen en prioriteiten?
 • Glashelder hebt welke stappen je kunt gaan zetten en hoe je de stappen kunt gaan zetten om te komen waar je wilt zijn?

Dan is de zet-jezelf-op-scherpsessie écht het perfecte trainingsprogramma voor jou!

We gaan in recordtempo verkennen wat er allemaal op tafel ligt, dit structureren en uitwerken zodat jij daadwerkelijk giga stappen gaat maken.

Wat levert het je op?

Zet-jezelf-op-scherp is een groot geschenk aan jezelf. Het gaat verder dan een coaching die inzicht geeft in je drijfveren, waarden doelen & potentieel. Na dit traject ben je klaar om als een speer te gaan voor wat jij wilt! Je hebt glashelder waar het over gaat, welke vorm het heeft en hoe je het gaat aanpakken! Laserfocus en oog voor je aandachtspunten zijn je fundament. En ook heel belangrijk je zult er heel veel zin in hebben!

Waarom zet-jezelf-op-scherp?

Wij komen heel veel ondernemers tegen die heel goed zijn in anderen helpen, maar zelf niet helemaal op scherp staan als het om hun eigen business gaan. Dat is ook logisch. Je zit er bovenop waardoor je het niet meer ziet. Het risico is dat je je in gaat schrijven voor een hele dure online businesscoach die jou door haar standaard programma loodst waardoor je van de regen in de drup beland. Wat je wél nodig hebt? Een goede analyse van jou, iemand die met je mee kijkt en je helpt structureren en prioriteren en samen met jou goud maakt van alle losse elementen die jij te bieden hebt en de tijd om dit te implementeren en aan te scherpen. Laat dit nou net iets zijn dat wij heel goed kunnen. Daarom helpen wij je daar maar wat graag bij!

Hoe werkt het zet-jezelf-op-scherp programma?

 1. Je vult de Kernscan in. Dit is een door ons ontwikkelde tool die direct heel veel inzichten geeft in wat jou drijft, jouw doelen, je kernwaarden, je kwaliteiten en hoe je dat uit en waarmaakt. Dat geeft ons achtergrondinformatie en een gezamenlijk uitgangspunt voor het traject. Dit helpt om de rode draad te vinden en later keuzes te maken. Het geeft je direct heel veel inzicht in hoe je de dingen doet en benadert, wat het vervolgproces veel makkelijker maakt.
 2. We hebben een brainstormsessie bij ons op kantoor van 2 uur waarin we je ideeën en concepten verkennen en structureren.
 3. Uit deze sessie komt huiswerk waar jij mee aan de slag gaat, soms in combinatie met uitkomsten van de Kernscan.
 4. We doen een tweede brainstormsessie van 2 uur om vervolgstappen uit te werken, vraagstukken te verhelderen en eventueel een stappenplan te maken. Soms komt het voor dat iemand meer nodig heeft, dan maken we een vervolgpakket op maat. Vaak ben je dan echter klaar om als een speer te gaan!

Praktische informatie

 • Datum

  In overleg

 • Tijd

  2 x 2 uur & tussentijds huiswerk

 • Locatie

  Amsterdam

 • Investering

  € 649,- excl. btw (785,29 incl.)
  Inclusief Kernscan 

Hoe kun je er mee aan de slag?

Je kunt je via de knop simpel aanmelden en betalen. Hierna nemen we contact met je op om onze afspraken in te plannen. Je krijgt ook een mail met een persoonlijke code voor de Kernscan. Deze vul je minimaal een week voor de eerste afspraak in. Nu kunnen we aan de slag.

Ellen Kuipers

oprichter startacademy

Majlis is een geboren trainer met een schat aan kennis. Zij weet de vinger op de zere plek te leggen om vervolgens uit haar gereedschapskist de juiste tool te pakken en die op de juiste manier in te zetten. Majlis heeft veel kennis en ervaring waar ze uit kan putten, maar nog veel belangrijker: zij is in staat dit alles op een juiste manier te vertalen in een trainingsprogramma zodat het aansluit bij de doelgroep én zodat andere trainers ermee kunnen werken.

Pepijn van Hove

trainer leiderschapsprogramma’s HAN

Majlis heeft een specifieke humorvolle en confronterende speelsheid in het aangaan van 1:1 coachingsmomenten. Ze heeft een soort echtheid waardoor ze blijft boeien. Ze heeft heel veel kennis die ze mooi heeft weten te bundelen in de Kernscan en bijbehorende training. Een aanrader!

investering…

Dit programma is een uniek programma en super effectief. In no time heb je helderheid en een extreme motivatie om stappen te gaan zetten. Dit totale pakket kost 649,- euro, dat is inclusief de Kernscan, de bijbehorende coaching en het feit dat wij vanaf het moment van het invullen van de Kernscan tot het moment dat we het traject afronden fulltime beschikbaar zijn per mail en what’s app om al je vragen te beantwoorden of je door middel van de juiste vragen over de tussentijdse drempels kan loodsen. Veel persoonlijke aandacht dus!