Wil jij helderheid in je dienst, product, werk, je leven en/of je relatie?

Ben jij op zoek naar een manier om overzicht te krijgen over wat en waar je precies naar toe wilt en hoe je dat vorm kunt geven? Wil je breken met belemmerende overtuigingen? Helderheid in je proces? Inzichten die zorgen dat je in beweging komt?

Herken je ook het gevoel dat je….

 • een volgende stap wilt zetten maar door de bomen het bos niet ziet?
 • maar wat graag in beweging zou komen maar niet weet hoe en waarheen?
 • het overzicht kwijt bent over wat je wilt bereiken en wat past?

Hoe zou het zijn als je in plaats daarvan juist…

 • jezelf onder ogen komt met alles wat er is?
 • precies weet wat je wilt en wat je kunt?
 • een overzicht hebt van de mogelijkheden, bijbehorende stappen en prioriteiten?
 • daadwerkelijk in actie komt?

Dan is een zet-jezelf-op-scherpsessie iets voor jou!

We gaan in recordtempo via 1 op 1 coaching verkennen wat er speelt, dit structureren en uitwerken zodat jij daadwerkelijk giga stappen gaat maken.

Wat levert het je op?

Zet-jezelf-op-scherp is een groot geschenk aan jezelf. Het gaat verder dan een coaching die inzicht geeft in je drijfveren, waarden doelen & potentieel. Na dit traject ben je klaar om als een speer te gaan voor wat jij wilt! Je hebt glashelder waar het over gaat, welke vorm het heeft en hoe je het gaat aanpakken! Laserfocus en oog voor je aandachtspunten zijn je fundament. En ook heel belangrijk je zult er heel veel zin in hebben!

Waarom zet-jezelf-op-scherp?

Wij komen veel mensen tegen die heel goed zijn in anderen helpen, maar zelf niet helemaal op scherp staan als het om hun eigen leven gaat. Dat is ook logisch. Je zit er bovenop waardoor je het niet meer ziet. Het risico is dat je je in gaat schrijven voor een hele dure online (business)coach die jou door een standaard programma loodst waardoor je van de regen in de drup beland.

Wat je wél nodig hebt? Een goede analyse van jou, iemand die met je mee kijkt en je helpt ontdekken waar het over gaat en wat jee te doen hebt. Iemand die je liefdevol confronteert en helpt om in beweging te komen. Iemand die je helpt structureren en prioriteren en samen met jou goud maakt van alle losse elementen die jij te bieden hebt. Vervolgens de tijd om dit te implementeren en aan te scherpen. Niet alleen vanuit je hoofd, maar ook vanuit je lijf, je hart én je ziel.

Laat dit nou net iets zijn dat wij heel goed kunnen. Daarom helpen wij je daar maar wat graag bij!

Hoe werkt het zet-jezelf-op-scherp programma?

 1. Je rekent af via de betaalmodule
 2. wij nemen direct contact met je op om een eerste afspraak te maken
 3. Je krijgt een uitnodiging om de Kernscan in te vullen
 4. Je vult de Kernscan in voor de eerste afspraak
 5. Tijdens de eerste afspraak krijg je jouw rapportage en onderzoeken we samen jouw leervragen en zetten we meteen een eerste stap
 6. Hierna hebben we 3 coachgesprekken met tussendoor huiswerkopdrachten precies op maat
 7. De laatste bijeenkomst gebruiken we om terug te blikken, af te ronden en vooruit te kijken naar hoe je zelf verder kunt.

Investering…

Dit programma biedt veel persoonlijke intensieve begeleiding en is super effectief. In no time heb je helderheid en extreme motivatie om stappen te gaan zetten. Vanaf het moment van het invullen van de Kernscan tot het moment dat we het traject afronden zijn we fulltime beschikbaar per mail en what’s app om al je vragen te beantwoorden. Of je door middel van de juiste vragen over de tussentijdse drempels te loodsen. 

Praktische informatie

 • Datum

  In overleg

 • Tijd

  5 x 1 uur  & tussentijds huiswerk (tenzij we kiezen voor een dubbele sessie)

 • Locatie

  Amsterdam

 • Investering

  €900,- (voor particulieren is dit inclusief btw, voor bedrijven excl.)
  Inclusief Kernscan t.w.v. 195,- euro

Ellen Kuipers

oprichter startacademy

Majlis is een geboren trainer met een schat aan kennis. Zij weet de vinger op de zere plek te leggen om vervolgens uit haar gereedschapskist de juiste tool te pakken en die op de juiste manier in te zetten. Majlis heeft veel kennis en ervaring waar ze uit kan putten, maar nog veel belangrijker: zij is in staat dit alles op een juiste manier te vertalen in een trainingsprogramma zodat het aansluit bij de doelgroep én zodat andere trainers ermee kunnen werken.

Pepijn van Hove

trainer leiderschapsprogramma’s HAN

Majlis heeft een specifieke humorvolle en confronterende speelsheid in het aangaan van 1:1 coachingsmomenten. Ze heeft een soort echtheid waardoor ze blijft boeien. Ze heeft heel veel kennis die ze mooi heeft weten te bundelen in de Kernscan en bijbehorende training. Een aanrader!