Inspirerende interactieve lezing

Geluk, zingeving, effectiviteit, werk- privébalans, stressreductie, vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling, intrinsieke motivatie, authenticiteit, echtheid, werkelijk contact, weerstand. Het zijn allemaal thema’s die voor veel mensen en binnen veel organisaties relevant zijn. Met behulp van een interactieve lezing kun je het bewustzijn op deze thema’s laten groeien, inzichten geven en aanzetten tot actie.

Inspiratiesessie voor medewerkers!

Verbinding tussen medewerkers. Bij elkaar komen. Iets mee geven. Een ervaring. Een beleving. Inzichten. Verbinding. Iets waar ze straks in het werk ook nog wat aan hebben. Een goede inspiratiesessie kan voor beweging zorgen.

Maar:

  • Hoe combineer je nou interactief met informatie overdragen?
  • Hoe zorg je dat de sessie aansluit bij het publiek?
  • Hoe weet je dat het én leuk is, én energie geeft, én dat ze er echt wat aan hebben? 

Keynote + Interactieve lezing + workshop

Wij zijn experts in het geven van interactieve lezingen. We hebben ons de afgelopen 20 jaar verdiept in alle thema’s rondom persoonlijke ontwikkeling, zingeving, leiderschap, effectiviteit en werkelijk contact. Deze inzichten combineren we met onze kennis over spreken in het openbaar én ons vak als trainer. Dit maakt dat wij als geen ander in staat zijn tot het faciliteren van bijzondere bijeenkomsten. We bieden inhoud, oefeningen en faciliteren het proces zodat de energie goed blijft, mensen geboeid en betrokken blijven, er blijvende verbinding ontstaat en mensen met een voldaan gevoel huiswaarts keren.

Kant en klare sessies:

Pakkend Presenteren in een notendop

In deze interactieve talk wordt je zelfvertrouwen geboost, leer je hoe je lichaamstaal voor je in kunt zetten, hoe je je stem beter kunt gebruiken en wat de winst is van vrijuit spreken. Aan het einde heb je voldoende input om moeiteloos te kunnen spreken met werkelijke impact. Bereid je voor op persoonlijke verhalen, interactie, beweging en een blik naar binnen.  

ZIN!

Wat zorgt er voor dat jij zin hebt in het leven en in je werk, en hoe zorg je er voor dat het ook zin heeft? We nemen hierbij zes niveau’s van zingeving mee die de deelnemers direct in hun werk kunnen toepassen maar ook voor zichzelf. We kijken hierbij naar het verschil tussen voldoening en geluk zodat zij zelf het gesprek kunnen voeren over de de drie cruciale aspecten groeien, geven en genieten, waarbij geluk niet het doel maar een bijproduct van voldoening is.

De radicale sprankelshow

Persoonlijk leiderschap in de praktijk. Wie ben je, waar sta je voor, waar ga je van aan, wat heb je te bieden, wat heb je te ontvangen, wat heb je te accepteren en hoe kun je van dit alles werk maken en een moeiteloos zinvol leven leiden? Na deze keynote heb je je eigen onderzoek gedaan en ben je klaar voor de volgende stap.

Effectivitijd en de flow van de tao

Persoonlijk leiderschap gaat over keuzes maken, de dingen doen die gedaan moeten worden in een stroom van moeiteloosheid. De grote vraag is natuurlijk: Hoe dan? Aan de hand van 7 sleutels openen wij de schatkamer van effectieve tijd op basis van een natuurlijke flow. Deze talk zorgt voor minder stress en meer ontspanning op het werk en een betere balans tussen werk & privé.

De magie van Ver-halen

Deze keynote is in feite een workshop storytelling voor de hele zaal. Aan de hand van eenvoudige theorie en persoonlijke voorbeelden wordt het publiek in kleine stappen mee genomen om hun eigen heldenverhalen in te kleuren en vorm te geven. Als de tijd het toe laat zelfs met een aantal deelnemers op het podium als kers op de taart. Een aanrader voor iedere personeelsdag met oog voor verbinding.

Praktisch

Thema’s waar wij alles van weten:

Effectivitijd, flow, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, zingeving, spreken, storytelling en werkelijk contact

Tijds-indactie:

In inspirerende sessie duurt minimaal 45 min en maximaal 3 uur

Tariefindicatie:

Afhankelijk van locatie, duur en mate van uniekheid 1500 – 3500 Euro

Uniek en op maat?

Behoefte aan een sessie speciaal voor jullie sitatuatie? Dat snappen we, daarom denken we graag mee over de perfecte vorm voor jullie situatie. 

Contact

Voor vragen of een offerte op maat kun je het contactformulier hiernaast invullen. Dan nemen we contact op.

Over Majlis

Majlis Schweitzer is mens, trainer, coach, spreker én moeder van drie jongens. In haar keynotes weet ze dit moeiteloos te combineren en gaat zij gemakkelijk van haar eigen verhalen naar de verhalen in de zaal, naar theoretische onderbouwing en concrete oefeningen voor de bezoekers.  Majlis geeft krachtige, concrete keynotes en workshops met volop interactie en bruikbare tips.

Majlis droomt van een wereld waarin iedereen zich vrij voelt om vanuit zichzelf de verbinding aan te gaan met het leven. Wat gaat je aan het hart, wat geeft het leven zin en hoe geef je dat vervolgens vorm en breng je dat naar buiten. Al van kinds af aan heeft Majlis zich verdiept in deze vraagstukken en natuurlijk in haar eigen reis daarin. 

Op zoek naar een combinatie van liefdevolle confrontatie en inspiratie om weer werk te maken van een gevoel van urgentie, plezier en flow? Dan is dit je vrouw.

Incompany aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ander aanbod

Naast deze training gericht op tijd & leiderschap bieden we ook in-company trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & leiderschap en presentatie & leiderschap.

Maaike

Opdrachtgever ” de magie van ver-halen”

Of je nu een grote groep mensen wil inspireren op presenteren en storytelling of in een kleine setting: vraag Majlis! In haar hele doen en laten doorleeft ze haar vak en weet ze met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Met een eenvoudige aanpak weet zij in korte tijd mensen in staat te stellen om hun eigen verhaal te vertellen, de kernboodschap over te brengen en op een manier die mensen raakt. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend: de verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!

Petra Aartsen

Deelnemer sprankelshow

Majlis ontwapende mij met haar rake songteksten, openhartige verhaal en uitgebalanceerde formule voor denken over geluk en succes. Hoe zij verschillende inzichten aan elkaar heeft geplakt is mooi, behulpzaam en inspirerend. Ik zou haar zeker aanraden.

Regina

Deelnemer ‘effectivitijd’

Majlis neemt je met haar enthousiasme en kennis van zaken mee in een inspirerende en leerzame sessie. Ik ben (weer) aan het denken gezet over onderwerpen als focus, aandacht, ruis verminderen, organiseren en plannen. En dat allemaal vanuit aandacht. Heerlijk. We hebben veel geoefend en handvatten meegekregen, waardoor ik er thuis ook mee verder kan. Dank je wel Majlis!

Ingrid

Deelnemer ZIN!

Mijn deelname aan ZIN! heeft me veel gebracht op het gebied van zingeving en ergens zin in hebben en de energie die hier mee samen hangt en de keuzes die ik maak. Je enthousiasme, je kwetsbaarheid, je overgave, je geloof in ons als publiek. Samen maakt het jouw sessie tot een feestje dat ik heb ervaren als fijn, compleet en zinvol. Dank je wel!