Een vliegende start voor jouw coachingstrajecten?

Gegarandeerd werkelijke transformatie voor de mensen die jij coacht?

Zó word jij de allerbeste coach voor jouw klanten en kun je je werkelijk onderscheiden:

  • veel persoonlijk werk,
  • de beste coachingsvaardigheden,
  • én een briljante tool.

Ik ben Majlis Schweitzer en ik help ambitieuze passievolle coaches hun eigen unieke sprankeling te vinden én vanuit daar succesvol en moeiteloos te coachen zodat zij direct de kern raken en bijdragen aan werkelijke transformatie. Zo kunnen zij van ongekende waarde zijn voor hun klanten en wordt de wereld een stukje mooier.

Als succesvolle coach zorg jij er zo namelijk voor dat mensen hun volledige potentieel kunnen benutten en voluit kunnen sprankelen. Ik help je graag het allerbeste uit je coaching te halen.

Dat doe ik vanuit mijn eigen ervaring en een hele berg aan kennis die ik als coach en trainer heb opgedaan.

KERNSCAN

De Kernscan is een unieke online persoonlijkheidstest waarmee jij als coach meteen het diepe in duikt. Vanuit de kaders schep je de vrijheid om volledig vanuit jouw kwaliteiten je klanten echt verder helpen. Coachen was nog nooit zo makkelijk!

KERNCOACHING

Ingrijpende verandering brengt je in beweging naar een dieper weten, meer zelfvertrouwen en moeiteloosheid. Dat gun ik jou en daar gaan we voor met Kerncoaching. Diep persoonlijk werk!

INCOMPANY

We bieden op maat gemaakte incompany trajecten aan waarin we training en coaching combineren. Speciaal voor managers die hun werknemers een extra boost gunnen en graag ruimte geven aan werkelijk contact en menselijkheid.

Wij helpen je om jouw team optimaal te laten functioneren, beter samen te werken en met meer plezier naar het werk gaan.

Eerstvolgende kans…

Training ‘spot-on’ coachen met de Kernscan!

Spot-on coachen met de Kernscan;

Ervaar het zelf:

6 juni 2019

GRATIS SHOTJE SPRANKELING!

Wat anderen zeggen …

Corina Vink

Kernscancoach, Vink & co

“Als trainer ben ik gericht op het in ‘de vingers krijgen’ van de materie en hoe het over te dragen binnen trainingen of aan coachees. Majlis zorgt in haar training voor zowel achtergrondinformatie van de Kernscan als de vertaling naar de praktijk. Hoe  je bijvoorbeeld de onderdelen in een coachgesprek gebruikt. Ze neemt je mee langs alle stappen op een fijne en heldere manier. Door het gebruik van de Kernscan leer je niet alleen weer meer over jezelf maar ook hoe je hem kunt gebruiken in je vak.”

Nicole Gommers

Kernscancoach, coaching & care

“De Kernscan zet ik in om nog effectiever te kunnen coachen. De Kernscan geeft zowel mij als mijn coachee houvast om te vertrouwen op proces en intuïtie. In de Kernscantraining komt alles samen. Majlis verzorgt een inspirerende training, speels, met verrassende oefeningen die zoveel houvast geven dat het onmiddellijk inpasbaar is. Voor mij is de Kernscan een belangrijk instrument in mijn ‘toolbox’.”

Eerst maar eens kennismaken?

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een halfuur krijgen we haarscherp wat jou wensen en behoeften zijn en kijken we of ik jou daarin verder kan helpen met wat ik in huis heb.