E-book ‘Raak de kern’

Vier vanzelfsprekende stappen – voor een coachingsessie waarmee je echt de kern raakt

Eén van de leuke dingen aan het vak als coach vind ik dat er altijd nieuwe dingen te ontdekken zijn. Een nieuwe training, een nieuw boek, een fijn gesprek met een collega coach of trainer. Allemaal dingen waar ik blij van word. Ik zou mezelf zelfs makkelijk kunnen verliezen in het leren van nieuwe dingen.

Maar ik deel mijn inzichten ook heel graag met anderen. Zo kwam ik erachter dat veel succesvolle coaches vaak dezelfde stappen doorlopen in een coachgesprek en op die manier altijd tot de kern komen. Door deze stappen zelf toe te passen kreeg ik direct nog meer vertrouwen in mijn eigen coachingskills.

En dat gun ik jou ook. Ik deel ze maar wat graag met je!

Cover e-book 'Raak de kern'

    Jij bent belangrijk voor me en jouw privacy vind ik daarom ook belangrijk. Ik wil dat jij weet dat ik net zo met jouw gegevens om ga als ik zou willen dat men met mijn gegevens om gaat. Hier vind je mijn privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.