E-book ‘Raak de kern’

Vier vanzelfsprekende stappen – voor een coachingsessie waarmee je echt de kern raakt

Eén van de leuke dingen aan het vak als coach vind ik dat er altijd nieuwe dingen te ontdekken zijn. Een nieuwe training, een nieuw boek, een fijn gesprek met een collega coach of trainer. Allemaal dingen waar ik blij van word. Ik zou mezelf zelfs makkelijk kunnen verliezen in het leren van nieuwe dingen.

Maar ik deel mijn inzichten ook heel graag met anderen. Zo kwam ik erachter dat veel succesvolle coaches vaak dezelfde stappen doorlopen in een coachgesprek en op die manier altijd tot de kern komen. Door deze stappen zelf toe te passen kreeg ik direct nog meer vertrouwen in mijn eigen coachingskills.

En dat gun ik jou ook. Ik deel ze maar wat graag met je!

Cover e-book 'Raak de kern'

    Jij bent belangrijk voor ons en jouw privacy vinden we daarom ook belangrijk. Wij willen dat jij weet dat wij net zo met jouw gegevens om gaan als wij zouden willen dat jij met onze gegevens om gaat. Hier vind je ons privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.