4 vanzelfsprekende stappen

voor een coachingsessie waarmee je echt de kern raakt

Waar gaat het e-book over?

Op mijn onzekere dagen lees ik graag een boek over coaching, vraag ik een andere coach hoe zij dingen aanpakt of wil ik me inschrijven voor een nieuwe opleiding. Eén van de dingen die ik ontdekte was dat succesvolle coaches vaak de zelfde stappen doorlopen bij een coachgesprek. Door die stappen bewust te doorlopen kreeg ik meteen meer vertrouwen in mijn coachingsskills. Fijne, vanzelfsprekende stappen. Ik deel ze maar wat graag met jou!

    Jij bent belangrijk voor me en jouw privacy vind ik daarom ook belangrijk. Ik wil dat jij weet dat ik net zo met jouw gegevens om ga als ik zou willen dat men met mijn gegevens om gaat. Hier vind je mijn privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.