Wil je alvast de mogelijkheden verkennen van het verdiepingsprogramma?

Werken met de Kernscan spreekt je aan. Je wilt de Kernscan PRO basis in ieder geval gaan doen. Én je wilt weten hoe je expertise echt naar een next level kunt brengen?

Herken je dit?

 • Je wilt de beste coach van Nederland zijn;
 • Als je ergens op in stapt wil je er ook alles van weten;
 • je houdt niet van half werk;
 • je gunt jezelf het allerbeste. Voor jou én jouw klanten;
 • je weet dat processen tijd kosten en gunt jezelf professionele begeleiding terwijl jij gigantische stappen zet.

Zou jij het volgende ook wel willen?

 • Niet hier en daar een cursusje maar je nou eens echt ergens in verdiepen;
 • Iemand die jouw transformatie van A tot Z begeleid in plaats van dat je overal een stukje haalt waar veel overlap in zit;
 • Als je dan kiest, dat je dan ook echt van de hoed én de rand weet;
 • Alles weten over kleuren, communicatiestijlen, werken met doelen, met waarden en echt inzetten op manifesteren;
 • veel persoonlijke aandacht, veel live ontmoetingen;
 • een hechte groep waar je nog jaren uit kunt puten?

Ik bied je die mogelijkheid in 7 stappen met mijn verdiepingsprogramma!

Kernscan PRO
basis

Praktische informatie

 • Datum

  21, 22 & 28 maart

 • Tijd

  10:00 – 17:00

 • Locatie

  Amsterdam

 • Investering

  €1950,- exclusief btw
  inclusief:

  • lunch
  • studiemateriaal
  • examen
  • 3 Kernscans

Wauw. Kan dat echt? Ja! 

De Masteropleiding zorgt er voor dat je in 7 concrete stappen een Mastercoach Next level wordt.

Lijkt de hele opleiding je wat veel en bepaal je liever je eigen tempo? Je kunt ook je eigen programma helemaal op maat samenstellen vanuit de modules voor de Masteropleiding en het platina programma!

Wat levert het je op?

Een transformatie die zijn weerga niet kent;
verdieping op alle noodzakelijke aspecten in een coachingstraject;
Een hele berg aan gespecialiseerde kennis;
Een kamer vol inspiratie voor werkvormen en vragensets zodat jij een echte Topcoach wordt;
Tools die er voor zorgen dat jouw klanten ongekende stappen gaan zetten richting hun gewenste leven.

Waarom een verdiepingsprogramma?

Een verdiepingsprogramma omdat er zo veel uit jou als coach te halen, omdat er zo veel uit jouw coachee te halen is, omdat de Kernscan zo veel mogelijkheden biedt, omdat sommige processen nou eenmaal tijd nodig hebben. Omdat jij het beste van het beste wilt, een echte expert wilt zijn en alleen voor goud gaat!

Wat doet het verdiepingsprogramma?

Het verdiepingsprogramma geeft je de ruimte om jou als coach blijvend te ontwikkelen en echt naar een volgend niveau te gaan. Het zorgt er voor dat jij jouw eigen groeiproces doorloopt terwijl je het ook direct in de praktijk kunt toepassen voor jouw klanten doordat jij alles uit de Kernscan weet te halen.

Hoe kun je er mee aan de slag?

We hebben een heel overzichtelijk stappenplan:

 1. Boek een kennismakingsgesprek om jouw wensen te onderzoeken en te kijken wat uit mijn programma het beste aansluit.
 2. Stel jouw programma samen uit mijn aanbod.
 3. Doorloop jouw pad!

CORINA VINK

Kernscancoach, Vink & co

Ik heb kwaliteiten bij/van mezelf ontdekt waarvan ik niet wist dat ik ze had, dan wel bewust positief kon inzetten voor mijzelf. Majlis begeleidt het proces zorgvuldig en volgt wat er leeft bij elke deelnemer. Dank, Majlis voor deze mooie reis.

Als trainer ben ik gericht op het in ‘de vingers krijgen’ van de materie en hoe het over te dragen binnen trainingen of aan coachees. Majlis zorgt in haar training voor zowel achtergrondinformatie van de Kernscan als de vertaling in de praktijk. Of hoe je bv de onderdelen in een coachgesprek gebruikt. Ze neemt je mee langs alle stappen op een fijne en heldere manier. Door het gebruik van de Kernscan leer je niet alleen weer meer over jezelf maar ook hoe je hem kunt gebruiken in je vak.

NICOLE GOMMERS

Kernscancoach, coaching & care

De Kernscan zet ik in om nog effectiever te kunnen coachen. De Kernscan geeft zowel mij als de coachee houvast om te vertrouwen op proces en intuïtie. In de Kernscantraining komt alles samen. Majlis verzorgt een inspirerende training, speels, met verrassende oefeningen die zoveel houvast geven dat het onmiddellijk inpasbaar is. Voor mij is de Kernscan een belangrijk instrument in mijn ‘toolbox’.

Programma

aanbod…

Het verdiepingsprogramma bestaat uit een aantal legosteentjes, zo kun je precies dat programma samenstellen dat jou op dit moment het beste past. Wil je een zeer intensief verdiepingstraject op jouw jezelf en jouw coachingsskills? Dan kies je voor de Masteropleiding. Je kiest dan voor een megatransformatie voor jezelf, en voor wat je je klanten te bieden hebt. Je leven zal nooit meer het zelfde zijn dankzij het prachtige (real live!) trainingsprogramma en veel persoonlijke aandacht voor jou als mens en voor jou als coach!

Losse modules Masteropleiding

Je kunt elke module los volgen nadat je de Kernscan PRO basis hebt gevolgd. Wil je echt in 7 stappen een Mastercoach worden? Dan volg je het hele programma. Het is het mooiste wat ik je te bieden heb. Het gaat er voor zorgen dat jij giga stappen zet, en je coachees naar ongekende hoogten kunt brengen!

 • Stap 1

  Leef je potentieel!

  2 daagse: Over aanwezig potentieel, kleuren & drijfveren en hoe je in je leven je volle potentieel kunt gaan leven!

 • Stap 2

  Dit is het waard!

  1 dag over het belang en de mogelijkheden van het werken met waarden, en natuurlijk de betekenis van jouw eigen waarden.

 • Stap 3

  leren manifesteren!

  Vier dagen de diepte in over alle mogelijkheden om jouw droomleven te manifesteren en hoe je dat jouw klanten kunt leren. Een diepe duik in geld, tijd, liefde en energie!

 • Stap 4

  Maak het waar!

  1 dag om nu echt de eerste stap te zetten en je doelen te realiseren, en hoe je jouw coachee hier nog beter in kunt begeleiden!

 • Stap 5

  Moeiteloos communiceren!

  2 dagen waarin je alles over jouw communicatiestijl en de commmunicatiestijlen van jouw klanten leert. Hoe kun je moeiteloos communiceren en hoe kun je dit jouw klanten leren?

 • Stap 6

  Impactvol coachen!

  2 dagen waarin we echt gaan kijken naar wat jou als coach nou uniek maakt en hoe je hier nog meer waarde mee kunt toevoegen en je echt kunt onderscheiden.

 • Stap 7

  Trainen met impact!

  2 dagen waarin je gaat leren hoe je nog meer waarde toevoegd in je trainingen, we kijken naar je opbouw, groepsdynamiek, presentatie en werkvormen!

platina programma

Wil je echt alles uit jouw opleiding halen? Dat snap ik. Er zijn verschillende mogelijkheden om je opleiding aan te vullen vanuit het platina programma. Wil je écht alleen het aller beste? Dan kun je kiezen voor het volledige platina programma! Wil je alleen het platina programma? Dat kan natuurlijk ook!

 • Basic

  Online programma

  Online krijg je opdrachten ter voorbereiding of reflectie op coachings- en trainingsmomenten om zo jezelf helemaal op scherp te zetten.

 • intensive

  Mastermind!

  Gedurende een half jaar neem je deel aan door mij begeleidde bijeenkomsten met medestudenten. Ik inspireer en motiveer je. Ik coach je in de groep en de groep coacht mee. Dit geeft ultieme bedding aan jouw proces!

 • exclusive

  VIP programma

  1 x per maand plannen we een 1 op 1 coaching waarin we precies dat zullen doen wat nodig is om jou je volgende stap te laten zetten.