Online Training Effectief Thuiswerken

Thuiswerken is de nieuwe realiteit. Deze training effectief thuiswerken is bedoeld voor organisaties die hun medewerkers hierbij willen ondersteunen, zodat ze effectiever, stressvrij en met plezier aan het werk blijven. Gezond en productief thuiswerken dus.

Uitdagingen thuiswerken

Thuiswerken brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Deze kunnen stress veroorzaken of verergeren. 

Uitdagingen:

 • Focus houden bij afleiding en onderbrekingen.
 • Overzicht houden in werkzaamheden en prioriteiten.
 • Rust bewaren bij hoge werkdruk of tijdgebrek.
 • De scheiding tussen werk en privé in het oog houden.
 • In contact blijven met jezelf en met collega’s. Het kletspraatje bij het koffiezetapparaat wordt gemist.

Deelnemer training Effectief thuiswerken met laptop op schoot

Inhoud training Effectief thuiswerken

Deze training gaat verder dan timemanagement alleen. Deze training is er op gericht om meer uit je breincapaciteit te halen, beperkende overtuigingen te tackelen en effectief gedrag te ontwikkelen.

We onderzoeken de obstakels die je hinderen om gefocust te werken. Werken vanuit flow. Er gaat een wereld voor je open. Doordat je meer gaat werken vanuit je eigen kwaliteiten, talenten en dromen.

Na de training:

 • Kun je beter omgaan met afleiding en versnipperde aandacht
 • Ben je minder tijd kwijt aan ad hoc taken
 • Heb je grip op je werkzaamheden
 • Geef je voorrang aan de juiste prioriteiten
 • Ervaar je minder stress & meer werkplezier
 • Voel je je aan het eind van de dag voldaan

Online training Effectief thuiswerken

De training zoals hier aangeboden bestaat uit 5 online modules van 2 uur die live worden gegeven. We “zoomen” in op specifieke uitdagingen van medewerkers.

Per training kunnen maximaal 15 deelnemers deelnemen. Investering: €3875,- (excl. 21% btw) – inclusief opdrachten en werkboek.

Ander opties

Op zoek naar een andere vorm, minder modules, fysieke bijeenkomsten of een interactieve lezing? We hebben het allemaal al eens gedaan en denken graag mee over de perfecte vorm voor jullie situatie. 

Contact

Voor vragen of een offerte op maat kun je het contactformulier hiernaast invullen. Dan nemen we contact op.

Andere thema’s

Naast deze training gericht op tijd & leiderschap bieden we ook in-company trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & leiderschap en presentatie & leiderschap.

Incompany aanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marlies Wolterbeek

Docent Hogeschool van Utrecht

Ik beveel de training effectief thuiswerken van harte aan. We hebben genoten van de positieve, sprankelende manier waarop Majlis aansloot bij de deelnemers en bij ons als organisatie. Ze heeft ons geïnspireerd en aan het denken gezet. Tegelijkertijd hebben we gelachen, bewogen, en plezier gehad.

Hoe mooi kan leren zijn?”

Anoniem

Deelnemer training Effectief thuiswerken

Ik heb veel aan de workshop gehad. Ik merk dat ik meer focus op wat belangrijk voor me is en dat ik minder stress heb. Jouw begeleiding is fijn en duidelijk. Je staat stevig in je schoenen en weet waar je het over hebt waardoor ik me vrij voelde om echt te leren. Ook door de fijne interactie.  Een aanrader!

Henriëtte Rietman

Deelnemer training Effectief thuiswerken

De opdrachten brachten zoveel inzicht in één keer. Ik raad deze training thuiswerken eigenlijk aan iedereen aan, helemaal aan mensen die het gevoel hebben dat ze het te druk hebben.