Over de Nobtra

In 2017 was ik één van de drie genomineerden voor “trainer van het jaar”. Deze nominatie had ik o.a. te danken aan het trainingsprogramma dat ik voor De Startacademy (het leiderschapsprogramma voor jongeren van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) heb ontwikkeld. Het was een grote eer en onderstreept waar ik als trainer voor sta. Ik ben met volle overtuiging aangesloten bij de Nobtra: de Nederlandse Orde van Beroeps Trainers. Mijn trainingen (dienen dus te) voldoen aan de ethische gedragscode van de NOBTRA.

Andere opdrachtgevers

Voordat ik mijn eigen trainingsprogramma ontwikkelde gaf ik onder andere trainingen voor Bol.com, Funda, PSA (pegeot & citroën), Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Speechen.nl, Storytelling People

Wil je nog meer beeld?
Luister naar dit hele persoonlijke liedje. of bekijk dit hele persoonlijke filmpje