WEBINAR

Winstgevend coachen

Jij wilt mensen écht helpen. Je hebt idealen.

En eerlijk is eerlijk, ook graag winst uit je bedrijf halen.

Ik ken het dilemma; Het voelt soms ingewikkeld om geld te vragen voor zo iets moois en zo belangrijks als mensen coachen zodat ze hun volle potentieel kunnen leven. Maar je weet ook dat je echt waarde geeft, en wilt ook graag zelfstandig zijn en geld verdienen.

Ik volgde cursussen, keek mijn eigen overtuigingen onder ogen en werkte ondertussen aan mijn bedrijf. Langzaam maar zeker werd het winstgevend. Ik snap wat mij in de weg zat, en ik zie de mogelijkheden voor anderen.

Iemand vroeg mij: “kun je dit niet in een webinar stoppen?”. Natuurlijk kan ik dat. Met liefde.

In het webinar ‘Winstgevend coachen’ laat ik je o.a. zien hoe je als coach twee belangrijke strategieën inzet om en je passie te leven én geld te verdienen. Om je idealen te volgen, en goed voor jezelf te zorgen.

Loop jij met het zelfde dilemma rond?

  • Ben jij op zoek naar een manier om met je coachpraktijk meer geld te verdienen terwijl je mensen ook echt verder blijft helpen?

  • Wil je verschillende verdienmodellen verkennen zonder dat dat het uitgangspunt wordt?

  • Wil je onderzoeken welke beperkende overtuigingen jou nu nog vast houden waar je bent?

Meld je dan hiernaast vooral aan,

want ik weet zeker dat ik je verder kan helpen!

Wie ben ik eigenlijk?

Ik ben Majlis Schweitzer,

al 20 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling & Groei, sinds 9 jaar succesvol ondernemer, trainer en coach.

Check hier voor het uitgebreide verhaal!