ZIN! – Hét coachingevent om het jaar zinvol mee te starten

Hey ambitieuze coach!

Ben je er klaar voor om je in 2019 nog meer te onderscheiden van andere coaches? Kom naar ZIN!  En maak het verschil voor jezelf én voor jouw coachees omdat jij na deze dag nog doeltreffender en met minder moeite zult coachen.

Wil jij volgend jaar ook:

 • Van binnenuit voelen: JA! Ik mag als coach van betekenis zijn en dit voelen mijn klanten ook.
 • Die echte ontspanning voelen tijdens je voorbereiding en tijdens het coachen zelf.
 • Na afloop van een coachsessie het gevoel hebben dat je een dansje zou kunnen maken omdat je zo vol aanwezig was. Zelfs zonder hard je best te doen?
 • Zelf in 2019 ook zo hard groeien als onkruid, net zoals je dat je coachees gunt?
 • Weten wat jij kunt doen om het verschil tussen jou en andere coaches nog groter te maken? Je gaat hier op de dag zelf een eerste stap in zetten.
 • Starten met meer voeding voor jou om in je coachingsrol te werken op de diepste laag.
 • Het risico lopen dat jouw klanten je op hun blote knieën bedanken voor wat jij ze hebt kunnen bieden?
 • Meemaken dat je aanvragen krijgt van vrienden van jouw klanten? Zij willen hebben wat jouw coachees van jou kregen!

Kom dan naar ZIN!

voor een sprankelende start van 2019!

Praktische informatie

 • Datum

  21 januari 2019

 • Tijd

  10:00 – 17:00

 • Locatie

  Amsterdam

 • Investering

  Tot 15 december 2018
  Earlybird tickets: € 95,-*

  Vanaf 16 december
  Normale prijs: € 195,-*

  *prijs exclusief btw

 • Geld terug garantie!

  Let op: Niet tevreden?
  Dan geef ik je je geld terug.

Wat kun je verwachten van ZIN?

We gaan van Blue Monday (ook bekend als Depri Maandag) een dag maken die bruist als champagne.
Vol kennis, inspiratie en tools.

Je gaat naar huis:

 • Met een ingevuld exemplaar van het Coachwiel voor Topcoaches. Dit wiel heb ik opgesteld na vele gesprekken met topcoaches en vormt de rode draad voor de dag. Gaat je een hoop tijd besparen in het zoeken naar jouw volgende stap.
 • Met een berg inspiratie die je uit de oefeningen hebt gehaald.
 • Helemaal in verbinding met de Kerncoach in jou.
 • Jouw refrein voor 2019 neuriënd (daar heb ik eigenlijk te veel woorden voor nodig om toe te lichten, dus ik laat het over aan je fantasie).

Ben jij er klaar voor om jouw vlag te planten?

Ben jij klaar voor rijen klanten?

Ben jij klaar om in minder tijd, met meer aandacht meer te betekenen?

Ik help je graag vanuit een hele berg aan kennis en mijn eigen ervaring die ik de afgelopen 15 jaar als coach en trainer heb opgedaan.

Majlis wordt als trainer beoordeeld met een 9.5

Daarom durf ik te zeggen:

Niet goed? Krijg je je geld terug en was de lunch van mij!

Voor wie is ZIN! bedoeld?

Voor ambitieuze coaches, trainers of mensen die vanuit een andere rol mensen coachen. Je gunt het jezelf om tijd te maken voor inspiratie en zelfreflectie omdat je weet dat dat je een betere coach maakt. 

Wat levert ZIN! je op?

Het gevoel alsof je in een bad vol bruistabletten stapt. Prikkelend, verrassend, energiegevend en toch voldaan en rustig. Een beetje kortsluiting. Heel veel helderheid. Een stappenplan. Aanvulling op je gereedschapskist. Bijzondere ontmoetingen. Wat wil een mens nog meer?

Ik beloof je géén gouden bergen, geen tonnen omzet en instant happiness want daar geloof ik niet in. Maar ik beloof je wel dat het de moeite waard zal zijn. Zoals een mooie wandeling met het zonnetje in de vrieskou de moeite waard is, zeker als die wandeling met goed gezelschap is. En een lekkere kop warme chocolademelk toe. En eerlijk is eerlijk, ik zal ook 15 minuten besteden om te vertellen over andere dingen die ik jou als coach te bieden heb. Dan is dat ook meteen maar helder.

Wat anderen zeggen over trainingen van Majlis

Britt

Majlis is wijs & speels. Als zij op het podium staat dan zie je dat ze eerlijk, open en oprecht is, en daarmee is ze een voorbeeld voor de zaal. Ze pakt je vervolgens bij de hand en neemt je mee naar de plek waar jij kunt groeien zodat je zelf inzicht krijgt in je eigen kracht. Ik raad het iedereen aan om er bij te zijn als investering in jezelf.

Marieke

“Wat is persoonlijke ontwikkeling zonder kennis over waar je staat en wat belangrijk is voor jou? Majlis heeft me laten inzien wat ik nodig heb om mijn doelen te bereiken. De manier waarop is een heel bijzondere. Al ‘spelende wijs’ en met heel veel plezier en enthousiasme pakt ze dit onderwerp op. Ik heb een fantastische training gehad en ging met een grote glimlach naar huis. Let’s do it!”

Praktische informatie

 • Datum

  21 januari 2019

 • Tijd

  10:00 – 17:00

 • Locatie

  Amsterdam

 • Investering

  Tot 15 december 2018
  Earlybird tickets: € 95,-*

  Vanaf 16 december:
  Normale prijs: € 195,-*

  *prijs exclusief btw

Waarom dit event?

Als coach krijg je vaak te horen: “maar de helft van Nederland is coach”. En voor je het weet ga je twijfelen of het wel zin heeft, dat jij anderen wilt coachen. Ik zeg dan JA! dat heeft zeker zin! Als je maar het lef hebt om echt de kern te raken, op de grens te ontmoeten en voor echte transformatie te kiezen. Ik zie dat als een missie en draag daar graag aan bij want iedereen verdient een super goeie coach!

De afgelopen 10 jaar ben ik nonstop bezig geweest me te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Hoe wordt ik een betere coach, trainer en ondernemer en hoe kan ik me vrij voelen van al mijn persoonlijke barrières en kan ik voluit genieten van het leven. Deze leerweg heeft mij zo veel opgeleverd.

Eén van de belangrijkste dingen die ik ontdekte is het belang van zin. Geluk is het resultaat van het gevoel dat je leven zin heeft. En dat waar je zin in hebt, kan daar een goede richtlijn voor zijn.

En voor mij heeft het zin als ik dit allemaal ga delen op mijn manier. Dat betekent met tijd, liefde, aandacht, energie. Op een mooie plek met lekker eten. Ik hou van kwaliteit. Ik ben gevoelig voor omgevingen. Ik wil graag oog hebben Ik wil inspireren en creëren. Ik wil genieten en ik wil mensen voluit laten sprankelen.