Hey succesvolle coach!

Ben jij klaar om nog meer verschil te maken?

Je kent als coach je vaardigheden en hebt de nodige kennis en opleiding in huis.

En toch, je blijft zoeken naar vernieuwing en middelen waardoor jij nog beter wordt.
Meer werken vanuit intuïtie met een duidelijk kader. Sneller tot de kern omdat er al zoveel op tafel ligt. Een traject insteken vanuit een keuze aan invalshoeken.

In deze training leren we je in 1 dag wat de Kernscan als tool voor jouw coaching kan betekenen. En doorloop je zelf de Kernscan en persoonlijke rapportage. We doen dit met een stukje theorie in verschillende werkvormen. Een dag met meer verdieping op jezelf en het uitbreiden van je mogelijkheden.

De Kernscan: een tool die er voor zorgt dat jij in je coachingsessies makkelijk kunt schakelen tussen filosofie, psychologie en spiritualiteit. Een tool die jou niet vast zet in een bepaald stramien maar juist de ruimte geeft om volop jouw kwaliteiten in te brengen.

Dan is de training ‘spot-on’ coachen met de Kernscan wat voor jou!

Training spot-on coachen

Praktische informatie

 • Data

  23 januari 2020
  4 februari 2020
  24 februari 2020
  17 april 2020

 • Tijd

  10:00 tot 17:00

 • Locatie

  Amsterdam

 • Investering

  € 300,- excl. btw (363,- incl. BTW)
  Je krijgt: 1 dag training met lunch én de Kernscan plus persoonlijke rapportage (t.w.v. 149,-)

Ben jij er klaar voor om

 • Je praktijk of werk naar een volgend level te tillen?
 • Moeitelozer te werken?
 • Meer te vertrouwen op je intuïtie terwijl je wel werkt vanuit een duidelijk theoretisch kader?
 • In minder tijd veel dieper te gaan en meer te betekenen?
 • Je klanten of medewerkers behalve een supergoede sessie ook iets tastbaars mee te geven?
 • Te kiezen voor een uitgebreider programma in plaats van te stoeien met uurtje factuurtje?

Wij kunnen je daarbij helpen!

De Kernscan is jouw ultieme instrument. De training ‘spot-on’ coachen met de Kernscan is de manier om dat zelf te gaan ervaren. We nemen je mee langs ontdekkingen én dagen je uit zelf op ontdekkingsreis te gaan. We beloven je verregaande inzichten voor jezelf en voor de mensen die je begeleidt.

Hoe zou het zijn als…

Jij zelf de Kernscan kan doorlopen en zo (nog meer) inzicht krijgt in jouw eigen potentieel en creatiestijl? Om een hele dag aan de slag te gaan zodat de inzichten niet alleen in je hoofd maar ook in je lijf landen? Dat je aan de hand van verschillende werkvormen zelf ontdekt wat die inzichten betekenen voor jou. En jij ondertussen mag onderzoeken hoe jij hier ook zelf mee zou kunnen werken? Hoe zou het zijn als we direct de kern raken en jij ook daadwerkelijk een stap verder komt terwijl je ondertussen ook leert hoe je dit anderen kunt laten ervaren?

WAT LEVERT DE TRAINING ‘SPOT-ON’ COACHEN MET DE KERNSCAN JE OP?

 • de ervaring van het doorlopen van de Kernscan;
 • inzicht in jouw eigen potentieel en hoe je hier nog meer gebruik van kunt maken als coach;
 • inzicht in jouw eigen drijfveren en wat dit betekent voor jou als coach;
 • inzicht in jouw creatiestijl en hoe je hier nog effectiever in kunt worden;
 • inzicht in jouw waarden en wat deze voor jou betekenen;
 • inzicht in jouw doelen voor dit moment;
 • ervaring met verschillende werkvormen die de inzichten verdiepen en inspiratie zijn voor jouw eigen coachpraktijk;
 • een concreet stappenplan voor wat jij met de Kernscan zou kunnen.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt een persoonlijke code om de Kernscan te doorlopen. Vervolgens ga je tijdens training ‘spot-on’ coachen met de Kernscan met deze inzichten aan de slag samen met andere coaches. Je hebt een inspirerende dag die jou hoe dan ook verder helpt, je ervaart de mogelijkheden van de Kernscan en je ontdekt of de Kernscan bij jou past om de kwaliteit van jouw coaching nog een extra boost te geven. Natuurlijk zorgen wij voor een veilige sfeer en een heerlijke lunch.

Wat anderen zeggen….

Nadia Emmerik

Voor sommige mensen ben je dankbaar. Majlis is er zo één. Als trainer en coach is ze krachtig, maar tegelijkertijd niet bang om haar kwetsbaarheid te tonen. Ze is liefdevol en warm terwijl ze op hetzelfde moment met haar ogen en vragen alle lagen van je af pelt. En oh, wat ik vooral zo bijzonder vind, is dat ze zo goed kan aanvoelen wat er nodig is in de groep en niet bang is om haar programma daar op aan te passen.

Peter Krempel

Bijzondere test, een andere invalshoek dan ik gewoon ben en daarmee erg interessant. Belangrijkste verschil lijkt (primaire reactie) de insteek vanuit de persoon, (de werkelijke ik) en de insteek vanuit de “functionaris”. Die laatste categorie heb ik veel gebruikt. Jullie test is uitdagender, kruipt dieper in de betreffende mens. Erg mooi, complimenten!!

Waarom de training ‘spot-on’ coachen met de Kernscan?

We willen je in 1 dag een kijkje in de tool bieden. Het geeft je de mogelijkheid om te ontdekken wat de Kernscan als tool in zich heeft en hoe je er mee kunt gaan werken. Op deze manier kun je laagdrempelig gaan ervaren hoe het werken met de Kernscan je coaching kan verrijken. Je zult ervaren dat het zowel houvast geeft vanuit de kaders die de Kernscan biedt als de vrijheid om vol op je intuïtie te gaan vertrouwen, juist omdat die kaders er zijn. Daarom deze training. Je duikt er één dag helemaal in. Een leuk avontuur. Inspiratie voor werkvormen. En na één dag ken je de mogelijkheden en heb je kunnen voelen hoe de Kernscan bij jou past. En besluit je ermee te gaan werken dan kun je je gaan certificeren om ermee te werken.

Voor wie?

De training ‘spot-on’ coachen met de Kernscan is speciaal voor  coaches die overwegen of het werken met de Kernscan wat voor hen is. Voor coaches met een gecertificeerde coachopleiding en ervaring. Coaches die graag:

  • Gebruik maken van een diepgaande vernieuwende tool die meer in de persoon kruipt en minder op “de functionaris” zit.
  • Mogelijkheden wil uitbreiden en sneller tot de kern wil komen
  • Een kader soms prettig en behulpzaam vinden en toch flexibiliteit willen houden
  • Hun toolbox willen uitbreiden en meer willen leren over coaching.
  • Zich willen blijven ontwikkelen.
  • Met als resultaat meer klanten of medewerkers succesvol te coachen in minder tijd.