Wil jij vanuit jouw kern jouw volle potentieel leven?

Ben jij op zoek naar hoe jij meer kunt doen van dat wat je gelukkig maakt?

Herken je dit?

 • Heb je het gevoel dat je op een kruispunt staat?
 • Heb je het gevoel dat je meer in huis hebt dan er nu uit komt?
 • Heb je een extra zetje in je rug nodig om voor jezelf te kiezen?
 • Ben je klaar met bepaalde dingen van jezelf?
 • Dat je last hebt van jezelf? Je eigen beperkende overtuigingen? Dat je jezelf in de weg zit?
 • Voel je hoe je je makkelijk verschuilt achter bekend gedrag terwijl er zo veel meer is?

Zou jij het volgende ook wel willen bereiken?

 • Je leven zo inrichten zoals jij weet dat je daar eigenlijk echt gelukkig van wordt?
 • Dat je geen compromissen meer sluit die ten koste gaan van jezelf maar dat je echt voor jezelf durft te kiezen ondanks de angst en de schaamte?
 • Dat je elke dag in de ochtend wakker wordt en weer zin hebt in wat de dag gaat brengen?
 • Dat je het gevoel hebt dat je écht van waarde bent voor anderen, zonder dat je de hele tijd maar keihard je best aan het doen bent?
 • Dat je moeiteloos alles doet wat er op je pad komt en daar ook nog plezier aan beleeft omdat het zo bij je hoort?
 • Dat je, als je s avonds naar bed gaat echt het gevoel hebt dat je leven zin heeft en dat je er uit hebt gehaald wat er in zit?

Dan is Kerncoaching écht het perfecte trainingsprogramma voor jou!

Kerncoaching is een trainingsprogramma dat jou in 4 stappen begeleid om jouw volle potentieel in de wereld te zetten op jouw eigen unieke manier en met een berg aan liefde en zelfvertrouwen!

ESSENTIE
BOOSTER

Praktische informatie

 • Datum

  13, 14 & 15 februari 2019

 • Tijd

  10:00 – 17:00

 • Locatie

  Amsterdam

 • Investering

  € 949,- exclusief btw

Wat levert het je op?

Dit trainingsprogramma levert je een enorme transformatie op. Je krijgt inzicht in wat jij in essentie wilt leven, wat je te doen hebt om daar ook gehoor aan te geven, hoe je je ideale leven kunt vormgeven en dit ook gaat delen met de buitenwereld. Dit is je eigen heldenreis, je hebt besloten dat je het anders wilt, komt al je angsten onder ogen, leert nieuwe mogelijkheden, gaat hier mee oefenen en manifesteert zo het leven dat jij graag wilt leven. Vanuit liefde, in verbinding en met alles wat er is.

Waarom Kerncoaching?

Kerncoaching is een uniek programma in Nederland dat jou op een veilige manier helpt om uit je comfortzone te stappen echt te kiezen voor zuivere transformatie. In overzichtelijke stappen met veel persoonlijke aandacht wordt je begeleidt naar dat wat voor jou mogelijk en haalbaar is. Je kunt je eigen pad kiezen, losse modules doen, of je kunt gaan voor een totaalpakket. Je kunt kiezen voor individuele coaching als aanvulling of alleen het groepswerk. Wat je ook kiest, je kiest voor kwaliteit. Geen poeha, geen loze praatjes en wel echt stappen zetten. Vanuit het unieke palet aan opleidingen is dit programma zo zorgvuldig vorm gegeven dat het je gegarandeerd verder helpt!

Hoe werkt Kerncoaching?

Kerncoaching begint met de Essentiebooster omdat alles begint vanuit jouw eigen kern. Aan de hand van een 1-op-1 coachingsessie en drie intensieve trainingsdagen kun jij stappen gaan zetten om meer vanuit jouw essentie te leven.

Deze basis is de springplank naar jouw leven Next level. In 3 vervolgtrainingen transformeer je dat wat niet langer voor je werkt naar dat wat wel voor je werkt, geef je het vorm in het dagelijks leven én leer je dit te presenteren.

Ik kan je helpen in al die stappen. Met zo veel begeleiding als jij wilt en nodig hebt.

En alles begint met een eerste stap. Schrijf je in voor de Essentiebooster!

Hoe kun je er mee aan de slag?

We hebben een heel overzichtelijk stappenplan:

 1. Geef je op voor “klik-sessie” hierin verkennen we in een half uur wat jij wilt bereiken en of ik dan de juiste persoon ben om dat te bereiken.
 2. Je schrijft je in voor de Essentiebooster.
 3. Je kiest je vervolgstap. Misschien heeft de Essentiebooster je genoeg opgeleverd. Misschien wil je meer. Een beetje meer? Dan kun je het online programma volgen. Veel meer? Dan kun je de volgende module boeken. Of je gaat voor het ultieme kado aan jezelf en werkelijke transformatie en je kiest voor het volledige traject. De keuze is hoe dan ook aan jou!

Ellen Kuipers

oprichter startacademy

Majlis is een geboren trainer met een schat aan kennis. Zij weet de vinger op de zere plek te leggen om vervolgens uit haar gereedschapskist de juiste tool te pakken en die op de juiste manier in te zetten. Majlis heeft veel kennis en ervaring waar ze uit kan putten, maar nog veel belangrijker: zij is in staat dit alles op een juiste manier te vertalen in een trainingsprogramma zodat het aansluit bij de doelgroep én zodat andere trainers ermee kunnen werken.

Pepijn van Hove

trainer leiderschapsprogramma’s HAN

Majlis heeft een specifieke humorvolle en confronterende speelsheid in het aangaan van 1:1 coachingsmomenten. Ze heeft een soort echtheid waardoor ze blijft boeien. Ze heeft heel veel kennis die ze mooi heeft weten te bundelen in de Kernscan en bijbehorende training. Een aanrader!

trainingsaanbod…

Alles begint hoe dan ook met de Essentiebooster, en die kun je gewoon los boeken. Heel overzichtelijk! Wil je hierna nog meer stappen zetten dan begeleid ik je daar maar wat graag in.  Je kiest zelf of je voor een lichtgewicht programma gaat waarin je veel zelf gaat doen, of voor een super intensief pakket waarin ik je in iedere stap begeleid in transformatie met een prachtig (real live!) trainingsprogramma en veel persoonlijke aandacht voor jou als mens.

Maar nu eerst de eerste stap!

Essentiebooster

De basis voor jouw transformatie: de Essentiebooster, Dé training om tot de kern van jouw essentie te komen. Met én voorbij jouw maskers, op weg naar jouw radicale sprankeling. Leef jouw volle potentieel en zet jouw volgende stap!

next level booster

Next level booster is het vervolgprogramma na de essentiebooster want je wilt meer! Nu je je essentie hebt ervaren is het tijd om te transformeren, te manifesteren en die ook te presenteren. Laat dat nou precies de drie stappen zijn van de Next level booster!