INSIDE OUT

Hey lieve vrouw!

BEN JIJ KLAAR OM MET NIEUWE ENERGIE EN EEN PASSENDE OUTFIT JEZELF AAN DE WERELD TE LATEN ZIEN?

HEB JE ZIN OM TE VIEREN DAT DE LENTE BEGONNEN IS?

Jij bent een ondernemende vrouw. Je verbindt je graag met anderen en geniet van nieuwe ontmoetingen. Je weet dat het helpt om stil te staan, naar binnen te keren en vanuit daar weer naar buiten te komen. Bovendien denk je na over duurzaamheid, eerlijke handel en wat jij daaraan kunt doen.

Wij bieden je een moment en een plek om hier weer even echt mee aan de slag te gaan! Tegelijkertijd is het een perfecte kans om je kledingkast helemaal om te gooien!

Ja, ik wil erbij zijn!

Praktische informatie

 • Datum

  5 april 2019

 • Tijd

  16:30 – 21:30

 • Locatie

  Trainingsruimte van de Kerncentrale
  P. lieftinckstraat 16
  1067 VX
  Amsterdam

 • Investering

  € 49,-, exclusief btw

  inclusief hapjes, drankjes

Ben jij er klaar voor om

 • weer echt het contact met jezelf te voelen?
 • Je hart te openen voor anderen en zo onderdeel te worden van een uniek netwerk?
 • Je op te laden door stil te staan?
 • In een grote stapel lente kleren te duiken en jouw droom outfit te vinden?
 • Moedige stappen te zetten om jezelf en jouw verhaal zichtbaar te maken?

Kom naar Inside-Out!

Sara en Majlis

heten je van harte welkom!

Hoe zou het zijn om…

…jezelf een moment te gunnen om naar binnen te keren,

zodat je daarna met een tas vol nieuwe kleren en een hart vol bijzondere ontmoetingen

en een goed verhaal weer naar buiten kunt stappen?

Dat is inside-out!

Wat levert inside-out je op?

 • Een bijzondere dag met lekker eten op een fijne plek.
 • Voeding voor jouw essentie en jouw verhaal.
 • Rust, ontmoeting, lol en een stapel nieuwe outfits.
 • Contact met ondernemende vrouwen waar je je echt mee verbonden voelt,
 • Dankbaarheid voor het feit dat jouw kledingstuk een nieuwe eigenaar heeft gevonden.

Wat mag je verwachten?

Sara en ik zullen met enthousiasme en volle aanwezigheid een middag laten ontstaan die precies aansluit op de behoefte die er op dat moment bij jou en de andere vrouwen is.

Wij zorgen dat alles aanwezig is om dat proces optimaal te kunnen faciliteren. We werken bewust met een kleine groep (maximaal 20 deelnemers) zodat we alles en iedereen volle aandacht kunnen geven.

Over het programma

We beginnen de namiddag met een persoonlijke ontmoeting en uitwisseling van ervaringen. Gevolgd door (basis) yoga, oefeningen en een uitgebreide meditatie. Na het eten gaat de muziek aan en is het tijd voor de feestelijke KLEDINGRUIL die we afronden met een interactieve presentatie-workshop in nieuwe kleding. En natuurlijk zullen we zorgen voor heerlijke hapjes en bubbels.

We beginnen om 16:30 en ronden om 21:30 af.

Praktische informatie

 • Datum

  5 april 2019

 • Tijd

  16:30 – 21:30

 • Locatie

  Trainingsruimte van de Kerncentrale
  P. lieftinckstraat 16
  1067 VX
  Amsterdam

 • Investering

  € 49,-, exclusief btw

  inclusief hapjes, drankjes

Wat anderen zeggen…

Nikkie Sicking, coach

Majlis & Sara organiseerden een heel tof event met o.a. yoga, meditatie en kledingruil. Maar bovenal faciliteerden ze ruimte voor nieuwe ontmoetingen en connectie. Super super fijn om bij te zijn en het bevestigde weer voor me hoe waardevol het is om een netwerk van warme inspirerende ondernemende voruwen om me heen te verzamelen met wie ik vanuit kracht én kwetsbaarheid kan delen en uitwisselen. Want uiteindelijk zijn het allemaal dezelfde soort vragen waarmee we stoeien. Let’s do this together!

Waarom inside out?

Sara en ik hebben een niet te stillen drang om mensen bij elkaar te brengen. Om elkaar en andere mensen te inspireren en, als kers op de taart, (onze) kleding te delen. We merken daarin zelf hoe fijn en dierbaar het is om in dit proces andere gelijkgestemden te ontmoeten.

2 x per jaar….

Een kleinschalig event gecombineerd met een kledingruil. In de lente is deze dag gericht op de beweging van binnen naar buiten (inside out dus!), de winterdag op de buitenkant in lijn brengen met de binnenkant (outside in!).

Fijne events om bij te zijn door de kleinschaligheid, inspiratie & aandacht.

Netwerken nieuwe stijl zeg maar:

Andere ondernemende vrouwen écht ontmoeten terwijl er ook goed voor je gezorgd wordt. De sfeer is vrolijk en luchtig, en toch zullen we er de nodige diepgang in aanbrengen. Bij “Inside-in” is de sfeer dieper en rustiger, bij “Insite-out”is de sfeer uitbundiger.

De basis is “kledingruil” (want wij geloven in duurzaamheid en weten hoe tof het is om te zien dat jij iemand blij kan maken met de kleding waar jij op was uitgekeken). Dit vullen we aan met ontmoeten en ontspannen.

Voor wie?

Inside-out is speciaal voor ondernemende vrouwen die er voor (willen) kiezen hun hart te volgen en vanuit daar bij te dragen aan de wereld. Het gaat niet om wat je doet maar hoe je het doet. Of je nu muzikant of coach bent, in dienst bent of zzp’er, of je alleen nog maar een idee hebt voor een eigen onderneming of al jaren bezig bent, je bent welkom als je vanuit je hart wilt werken, je potentieel steeds meer wilt vormgeven en graag wilt bijdragen!